The Sims 3
Posted by mitkowin on July 15 2009 11:42:15
The Sims 3 ще ви позволи да направлявате вашите уникални Сим-ове в отворен, жив квартал. Свободата, която играта ще ви предостави, предлага безкрайни възможности и ще ви забавлява с буквално хиляди неочаквани моменти и изненади.


Отворен квартал – изследвайте свободно зоната, в която живеят Сим-овете. Те могат свободно да се разхождат, разглеждат, посещават домовете на техните съседи, както и да се разходят до центъра на града за среща с приятели или да се запознаят с някого в парка. В Sims 3 ако сте на правилното място в правилния момент никой не може да предскаже какво може да се случи.
Нов Create A Sim режим - нови удобни инструменти за създаване на вашите Сим-ове с невероятно богати възможности. Размер, тен на кожата, коса, очи, лицеви очертания, дрехи, аксесоари и много други.
Нови реалистични характери - всеки Sim e уникална личност със собствен характер. Изберете от десетки възможности и ги комбинирайте по забавни начини. Избраната от вас комбинация ще определя поведението на вашия Сим и начина, по който той/тя си взаимодойстват с другите обитатели на града. Сим-овете вече желеят и правят други неща освен ежедневните си нужди. Те са комплексни индивиди с уникални характери.
Неограничени възможности за персонализация - можете да настройвате абсолютно всичко! Постройте мечтаната къща за вашите Сим-ове. Избирайте всичко от подовете до цветните декорации, покривките, тапетите и дори цвета на прозорците. Смяната на цветовете и мотивите е лесна и ви дава неограничени възможности за творческа изява.
Източник: www.ozone.bg